Tingsrätt har förstört internet

av den 12 Nov, 2010, i kategorin Piratpartiet

Nu har Tingsrätten förstört det internet används till. Information.

Från och med 11/11-10 är det nu olagligt att länka på internet, vilket helt enkelt gör att denna blogg är olaglig. Jag har visserligen inga länkar till hockeymatcher nu när detta är bland det värsta jag vet men jag har länkar till diverse sidor och communities som jag tycker är bra.

För det är ju vad internet handlar om ! Information !

För ni som läser det här tycker antagligen om samma sidor som jag, men ni har fortfarande möjligheten att klicka igenom för att se om ni finner det något intressant och kanske t.o.m börjar gå in där dagligen. Då har ni tagit del av information som ligger öppet på internet precis som dessa Hockeymatcher som låg på Canalplus hemsida. Det vore en helt annan sak ifall denna information var bakom lösenordsskydd vilket t.ex. skulle kräva ett medlemskap för att titta på. Men nu har tingsrätten dömt bort länkning till helt öppna sidor på internet. Vad kommer här näst? Vi kan ju inte lita på Tingsrätten och deras okunskap. Så heja! Nu är verkligen alla som använder internet olagliga. Heja Sverige!

:
,

1 Kommentar på det här inlägget

  • Annika

    Hej!

    Olagligt att länka till internetsidor. Detta är bra på sätt och vis. Slipper vi nu hänvisa till sidor på uppsatser och avhandlingar. Skulle vara intressant att reda ut detta :) Har du domen någonstans?

    Kram!

    Annika

Lämna en kommentar

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!