Kategori: Piratpartiet

Tingsrätt har förstört internet

av den 12 Nov, 2010, i kategorin Piratpartiet

Nu har Tingsrätten förstört det internet används till. Information.

Från och med 11/11-10 är det nu olagligt att länka på internet, vilket helt enkelt gör att denna blogg är olaglig. Jag har visserligen inga länkar till hockeymatcher nu när detta är bland det värsta jag vet men jag har länkar till diverse sidor och communities som jag tycker är bra.

För det är ju vad internet handlar om ! Information !

För ni som läser det här tycker antagligen om samma sidor som jag, men ni har fortfarande möjligheten att klicka igenom för att se om ni finner det något intressant och kanske t.o.m börjar gå in där dagligen. Då har ni tagit del av information som ligger öppet på internet precis som dessa Hockeymatcher som låg på Canalplus hemsida. Det vore en helt annan sak ifall denna information var bakom lösenordsskydd vilket t.ex. skulle kräva ett medlemskap för att titta på. Men nu har tingsrätten dömt bort länkning till helt öppna sidor på internet. Vad kommer här näst? Vi kan ju inte lita på Tingsrätten och deras okunskap. Så heja! Nu är verkligen alla som använder internet olagliga. Heja Sverige!

1 Kommentar :, mer...

Kopiering dödar inte kulturen

av den 22 Aug, 2010, i kategorin Piratpartiet

Jag har hämtat denna video från Gothbarbie’s blogg. jag tyckte den var väldigt informativ så jag tänkte bjuda på den jag med.

Kommentera : mer...

Invald i Ung Pirat’s Västra Distrikts Styrelse

av den 13 Apr, 2010, i kategorin Piratpartiet

Impuls besök på distriktskongressen…

…slutade upp med att jag var mötessekreterare och invald i styrelsen som ledamot. Inför EU valet var jag ju aktivist utanför Karlstad och arbetade tillsammans med Marie Axelsson, Anne Kekki och många andra, så nu är jag äntligen aktiv igen!

Det är väldigt skönt att fylla ut vardagen och att jag faktiskt brinner för piratpartiet är ju bara ett plus, väldigt trevligt att få ett sånt stort förtroende från alla lokalavdelningar att jag faktiskt blev invald i styrelsen. Västra distriktet i Ung Pirat har ju en helt ny styrelse, och jag som igentligen visar mitt ansikte utanför IRC kanalen kunde äntligen sätta ansikte på en hel del utav piraterna där som t.ex. HerrKanin som brukar skriva en hel del :)

Jag hoppas att jag klarar av det förtroendet som jag nu fått och att sammarbetet i den nya styrelsen fungerar felfritt och att vi blir mer aktiva än den föregående styrelsen för att leverera resultat för både lokalavdelningarna och partiet.

1 Kommentar : mer...

Det som händer

av den 10 Jun, 2009, i kategorin Livet, Piratpartiet

Livssituation

Lite tråkigt händer runtomkring mig nu när jag är arbetslös. Jag har varit tvungen att göra mig av med min hund och ett par som bor i Skåre har henne på prov. Allting känns jättebra bortsett från att det är ensamt i lägenheten. Anledningen till att jag sitter och skriver detta nu är för att jag känner en sån enorm ensamhet nu när hon inte är här och stör mig när jag sitter vid datorn. Paret som har henne på prov är ett medelålderspar med 5(?) barn i lägre åldrar och daisy verkade verkligen trivas där jag var där och kollade in hur dom bodde. Dom har ett hus på 220kvm och gräsmatta på närmare 1,5 hektar :) så hon får det antagligen bättre hos dom än i min lilla etta och dom timmarna hon får vara själv.
Jag hoppas dom hör av sig med nyheten att dom vill ha henne för jag vet att hon kommer få det bättre där.
Jag fick även reda på att kvinnan i huset där är ett ex. till min storebror :) så min familj känner henne och jag vet att jag kommer bli tillfrågad att vara hundvakt ifall dom behöver.

Gratulerar Piratpartiet för ett mandat!

Grattis Piratpartiet till mandatet !
Jag kan dock säga att jag röstade på Amelia Andersdotter så jag hoppas att hon kommer till bryssel också även ifall det nu blir utan rösträtt. Det var för övrigt jättetrevligt på valvakan på kronoparken i karlstad och ifall någon har några bilder från den kvällen får ni gärna skriva i comments vart jag kan få tag på dom ;) Sharing is Caring.

Kommentera :, , mer...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!